29 Березня 2024, 04:14 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча неділя: Читання книжки «Груффалятко» - 19 Січня 2020

Дитяча неділя: Читання книжки «Груффалятко»

Категорія: «Події»
Дата: 19 Січня 2020 (Неділя)
Час: 11:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 548


Книгарня «Є» та мовна студія «Lingville» запрошують дітей 7-10 років та їхніх батьків на знайомство з творчістю Джулії Дональдсон: інтерактивне читання книжки «Груффалятко» («The Gruffalo's Child») англійською мовою та творче заняття за її сюжетом. Захід відбудеться 19 січня. Початок – об 11:00. 

Джулія Дональдсон – сучасна англійська письменниця, одна з найпопулярніших авторок книг для дітей у світі. Їй належить безліч цікавих історій для найменших читачів, проілюстрованих німецьким художником Акселем Шеффлером. В усіх книгах Джулії Дональдсон присутній глибокий моральний підтекст. Вони змушують міркувати, перечитуючи знову і знову. Ми вирішили познайомити дітей з творчістю письменниці через її неповторний стиль, через слово, написане рідною для авторки мовою.

«Груффалятко» («The Gruffalo's Child») - цю казку перекладено різними мовами, і саме її ми обрали для читань та творчого заняття з англійської мови, яке проведе Ольга Ларічкіна, керівниця студії мов «Lingville». Батьки учасників заходу також дізнаються, як ефективно організувати  сімейні читання англійською вдома.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar