29 Березня 2024, 12:24 | Реєстрація | Вхід
/ «Простые фокусы» Олександра Моцара в «Букiторiї» - 18 Січня 2020

«Простые фокусы» Олександра Моцара в «Букiторiї»

Категорія: «Події»
Дата: 18 Січня 2020 (Субота)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Арт-Кафе «Букiторiя»
Адреса: вул. Миколая Лисенка, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 625


Що таке реальність? Як вона формується? Чи можна контролювати дійсність, або це ілюзія, що не піддається контролю? Наскільки самостійна людина в прийнятті рішень? Ці питання становлять одну з граней складної природи мислячої свідомості, де вільний вибір може виявитися химерною грою чужої уяви. Визначальний вибір між добром і злом, де немає точних визначень згаданих станів.

Дія цієї повісті відбувається в Києві, в наші дні. Головний герой, Валерій Слоніков - людина з творчою біографією - вплутується в дивну історію зі скарбом золотих монет. Золото має дуже давнє походження. За легендою, над ним роздумували і Заратустра, і Олександр Македонський. До Києва скарб був привезений з Афганістану військовим льотчиком, котрі проходили там службу. Втім, це невипадкова знахідка. Батько льотчика - знаменитий фокусник. У певних колах, від кримінального світу до езотеричних маргіналів, цей персонаж давно має неоднозначну славу. На цьому шляху Слоніков побачить інший світ і навіть пройде колами інфернального Києва.

Моцар Олександр Володимирович - поет, прозаїк. Працював журналістом в різних періодичних виданнях. Автор численних публікацій у літературній періодиці. Автор збірки поезій «Александр Моцар, Бим и Бом и другие клоуны» (Дніпро: Ліра, 2013), «Е=М (Механика)» (Київ: Каяла, 2016 г.) і роману «Родченко (кошки-мышки)» (Київ: Каяла, 2016 г.) Шорт-лист і перемога в поетичному слемі Григорівської премії 2015 р. Шорт-лист премії Олеся Ульяненка 2016 р. Лауреат (перше місце) премії «My Fest 2018».

Журнальний зал: http://www.zh-zal.ru/authors/m/motsar

18 січня, 18:00. Київ, «Букiторiя», вул. Миколая Лисенка, 1. Модератор: Олег Коцарев


0 коментарів

Залишити коментар

avatar