19 Квітня 2024, 22:31 | Реєстрація | Вхід
/ 10 поетично-хворобливих симптомів GRIPU - 15 Січня 2020

10 поетично-хворобливих симптомів GRIPU

Категорія: «Події»
Дата: 15 Січня 2020 (Середа)
Час: 20:00
Вартість: 150 грн. обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: LangArt
Адреса: вул. Велика Васильківська 38А, офіс 4
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 584


Всі ми звикли до стандартного шкільного набору поетичних профілів: громадянська, еротична, патріотична, пейзажна ітд ітп. Це простіше так класифікувати вірші, простіше усунути вірш в якусь із цих категорій та говорити про нього. А якщо тема вірша про хворобу і як від неї вилікуватися? До якої з категорій віднести таку тему? Це хворобоочисна тематика? Оздоровча? Такі теми існують, але про них не пишуть, не розвивають, не намагаються класифікувати. Але зимою тема ГРИПУ і ГРВІ дуже актуальна, купа людей, мільйони осіб в Україні і не тільки хворіють на цю болячку.
 Чом би про це не говорити поетичною мовою? Писати про хвороби і як від них позбутися. Або просто описувати свою хворобу і відчуття, які виникають під її дією. Це частина вашого життя, емоції, переживання, час, який ви втрачаєте, щоб вилікуватися. Ці гострі емоції підсилюються рекламодавці препаратів від сезонних хвороб. Це все і буде темою нашої поетичної зустрічі.

Формат літературної зустрічі: 1 вірш по темі хвороби й здоров'я. І 2 вірші на вільну тематику. ВСІ ПОЕТИ ОБОВ' ЯЗКОВО НАДСИЛАЮТЬ ВЛАСНІ ВІРШІ На МОЮ ЕЛЕКТРОННУ ПОШТУ: qawa1@ukr.net 

РЕЄСТРАЦІЯ НА ЛІТЕРАТУРНИЙ ІВЕНТ ОБОВ'ЯЗКОВА!!!
Здійснюється за номером телефону: 066-892-13-51 (Вайбер, Телеграм, Вотсап).

Оскільки ми в стінах арт-простору та мовної студії LangArt, вірші можна декламувати різними мовами. Себто мовних бар' єрів нема. Дві основні мови вечора: українська, російська. Англійська, німецька, іспанська, італійська... (з перекладом).

Зустріч 15 січня о 19.00.
Локація: Велика Васильківська, 38-а.
Організаційний внесок для всіх - 150 грн.
На вас чекають смачні пригощання, вино, солодощі та багато іншого. 

Захід організовує та проводить поет, блогер, літературний критик Ярослав Карпець.

Для того, щоб усе було максимально комфортно, прошу внести організаційний внесок завчасно. Номер карти: ПриватБанк 4149-4991-0343-7594. Карпець Ярослав Володимирович.

Якщо у вас є пропозиції, уточнення, бажання допомогти, або зробити вечір супер-пупер крутим, дзвоніть або пишіть: 066-892-13-51 (Вайбер,Телеграм, Фейсбук)

Партнери заходу: арт-простір LangArt, літературно-художній журнал "Дніпро", радіо Голос Донбасу, газета "Український інтерес" .

15 січня, 19:00. Київ, LangArt, вул. Велика Васильківська 38А, офіс 4


0 коментарів

Залишити коментар

avatar