26 Квітня 2024, 23:37 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Ірини Костюченко в Києві - 15 Грудня 2019

Презентація книжки Ірини Костюченко в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 15 Грудня 2019 (Неділя)
Час: 13:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Центральна районна бібліотека ім. П. Тичини
Адреса: вул. Митрополита Андрея Шептицького, 24
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 580


«Якби закон дозволив клонування людей, і кожна держава мала право вибору лише одного персонажа, то для України я би клонувала Маргарет Тетчер». 

Чому авторка чергової біографії першого британського прем’єр-міністра жіночої статі настільки категорична? Що такого було в ній? Чому саме Тетчер потрібна Україні? Чому всі спроби наших політичних діячів та діячок «закосити під залізну леді» – виглядають жалюгідно? 

Вивчати особливості біографії 71-ї очільниці британського уряду, розбирати виклики, які перед нею поставали, шукати відповіді на небанальні запитання ми будемо разом з Іриною Костюченко. Вона – не лише автор книги про Маргарет Тетчер, але й політичний копірайтер з 15-річним досвідом. 

«Якщо не можна клонувати людей, Україна повинна виростити для себе «залізну леді» - будь-якої статі. Для цього я написала цю книжку, і саме тому вона призначена для підлітків. Нам, дорослим, вже запізно. Але ми можемо вчасно прочитати біографію Тетчер нашим дітям», - каже Ірина.

Зустрінемося у неділю, 15 грудня, о 12:00 в Центральній районній бібліотеці ім. П. Тичини (вул. Митрополита Андрея Шептицького, 24). 



0 коментарів

Залишити коментар

avatar