29 Березня 2024, 15:51 | Реєстрація | Вхід
/ «Знаки карпатської магії» Громовиці Бердник у Києві - 11 Грудня 2019

«Знаки карпатської магії» Громовиці Бердник у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 11 Грудня 2019 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 493


Книгарня «Є» та видавництво «Terra Incognita» запрошують на презентацію книжки Громовиці Бердник «Знаки карпатської магії», яка відбудеться 11 грудня. Початок – о 18:30.

Колись давно, так давно, що й ніхто вже не пригадає коли, в Карпатських горах була запалена ватра магічної Традиції. І в неї з’явилися хранителі. І назвали тих хранителів Мольфарами…

Саме книга Громовиці Бердник «Знаки карпатської магії», вперше видана понад десять років тому, прочинила двері в цей прихований світ, що справіку існує на Гуцульщині, і породила жвавий інтерес до таємничого аспекту гуцульської культури.

Робота над цією книгою поклала початок багатолітній дружбі авторки з карпатським «непрОстим» Михайлом Нечаєм — примівником, мольфаром і майстром Традиції. Тож саме Михайлів день — зручний час поговорити про те, як писалася книга «Знаки карпатської магї», з чого вона почалася та чому було вирішено перевидати її саме тепер.

А з 4 грудня у давнину починалися ворожильні дні. «Увечір перед Введенням усі примівники, чинатарі і мольфари починають свої справи робити, і тогди їм весь рік іде добре» — розповідають старі люди в Карпатах. І всі, хто хотів дізнатися свою долю на рік, починаючи від Введення — і до Йордану — могли це зробити самі…

Спробуємо і ми. Усі, хто придбає книгу під час презентації, разом з автографом отримає ще й пораду на рік від авторської колоди Громовиці Бердник «Знаки карпатської магії».


11 грудня, 18:30. Книгарня «Є», Київ, Хрещатик, 46


0 коментарів

Залишити коментар

avatar