27 Квітня 2024, 06:11 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч «Криза двадцятилітніх» | Павло Коробчук - 27 Листопада 2019

Зустріч «Криза двадцятилітніх» | Павло Коробчук

Категорія: «Події»
Дата: 27 Листопада 2019 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 545


Книгарня «Є» запрошує на зустріч «Криза двадцятилітніх» за участю музичного гурту «The Velvet Sun» та письменника Павла Коробчука, яка відбудеться 27 листопада у рамках серії «Про Себе». Початок – о 18:30. Модераторка – Марта Крапивницька.

Що таке «криза двадцятилітніх» і навіщо взагалі про неї говорити?
«Важкий вік» — не тільки про підлітків. Які підводні камені чекають на тих, кому за 20?
«Встигнути все!» Чи можливо знайти час на сім’ю/роботу/хобі/друзів і не з’їхати з глузду?
Дезінтеграція особистості — як не згубити себе в робочих буднях?
Чудодійна панацея — які лайфхаки допоможуть триматися на плаву і пам’ятати про себе?

Книгарня «Є» започатковує пілотну серію зустрічей «Про Себе». Кожен захід серії присвячений одному з важливих етапів становлення особистості. Друга зустріч проекту спрямована на не менш складний за підлітковий, вік від 20 до 30 років. Час, сповнений викликів та потрясінь, та разом з тим — новими сходженнями у пізнанні себе і своїх можливостей. 

Павло Коробчук, відомий український письменник, поет, музикант, журналіст. Автор шести книг поезії «Хвоя», «Цілодобово», «Динозавр», «Мерехтіло», «Натщенебо», «Кайфологія», роману «Море для шульги», книги оповідань «Священна книга гоповідань». Учасник десятків фестивалів в Україні та за кордоном, переможець двадцяти літературних слемів. Його ліричні, ніжні, вірші написані українською, перекладені на 24 мови світу, є в підручниках для старшої школи і студентства.

Кияни «The Velvet Sun» стали відомі завдяки теплій новорічної композиції «Я хочу нову зиму», яка відразу ж завоювала симпатії українських слухачів. Їх кліп «Небеса» зайняв 1-е місце в конкурсі Макдональдз «Твори по-українськи», пісні «Намисто», «Тканини-ряднини», «Говори» та інші звучать на українських радіо-хвилях.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar