26 Квітня 2024, 20:21 | Реєстрація | Вхід
/ Що робити підлітку, щоб не почуватися самотнім? - 9 Листопада 2019

Що робити підлітку, щоб не почуватися самотнім?

Категорія: «Події»
Дата: 09 Листопада 2019 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 581


Книгарня «Є» запрошує на зустріч «Що робити підлітку, щоб не почуватися самотнім?», яка відбудеться 9 листопада о 16 годині, спільно із гуртом «The Velvet Sun» і письменником Павлом Коробчуком, у рамках серії зустрічей «Про Себе».

Наш захід створений для підліткової аудиторії віком від 13 років. На нашій зустрічі ми хочемо поділитися з Тобою лайфхаками як пережити підлітковий вік і як не почуватися самотнім, коли, здається, що весь світ від Тебе відвернувся. Ми розкажемо про те, як самі перейшли цей етап і про речі, які можуть допомогти Тобі знайти себе. Поділимося власними історіями і дамо відповідь на Твої питання. А також розповімо про те, чому пошук друзів, особливо справжніх, можна починати саме через Книгу, або через Музику.

Також на нашій зустрічі Тебе чекатиме приємний сюрприз у вигляді міні-концерту після основної частини заходу. Тож з нетерпінням чекатимемо на Тебе!



Книгарня «Є» започатковує пілотну серію зустрічей «Про Себе». Кожна зустріч в серії присвячена одному з важливих етапів становлення особистості. Перший такий важливий етап - це підлітковий вік. Тому темою першої зустрічі «Про Себе» є важливий етап: 13-19 років.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar