24 Квітня 2024, 05:07 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Любий розпусник» Валентина Тарасова - 20 Листопада 2019

Презентація книги «Любий розпусник» Валентина Тарасова

Категорія: «Події»
Дата: 20 Листопада 2019 (Середа)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Буква»
Адреса: вул. Б. Хмельницького, 3Б
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 552


Цього року вийшла нова книга — «Любий розпусник» Валентина Тарасова. Роман отримав спеціальну премію «Коронації слова» за найкращий комедійний твір.

Історія про молодого гульвіса Михайло Свиридович Лановий, якого дбайливий дядечко відіслав до Києва на навчання в університеті, не може марнувати життя на такі приземлені речі, коли навколо стільки чарівних жінок. І все було б чудово в Мішеля, як сам він завжди представляється, якби не вічні борги. Кредитори насідають зусібіч, нема від них спасіння... Чи все-таки є? Суворою рукою дядечко вирішує повернути Мішеля в тихий провінційний Закопанськ, де на ловеласа чекає нудна робота в дядьковій конторі. Та хто б міг подумати, що й у сонному містечку наш герой примудриться знайти на свою голову пригоди — бурхливі, кумедні й дуже навіть небезпечні.

Валентин Тарасов — актор театру й кіно, сценарист та письменник! Народився у Краматорську Донецької області. Закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого. Неодноразовий дипломант і лауреат літературної премії «Коронація слова».

20 листопада, 19:00 запрошуємо на презентацію книгу у місті Київ на вул. Б. Хмельницького, 3Б у книгарні «Буква».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar