26 Квітня 2024, 01:24 | Реєстрація | Вхід
/ Творчий вечір Любові Карпенко в Музеї літератури - 12 Листопада 2019

Творчий вечір Любові Карпенко в Музеї літератури

Категорія: «Події»
Дата: 12 Листопада 2019 (Вівторок)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Національний музей літератури України
Адреса: вул. Богдана Хмельницкого, 11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 562


12 листопада о 16:00 в національному музеї літератури України відбудеться творчий вечір Любові Карпенко «Моя осінь така промениста…», де будуть презентовані книги письменниці «Зоряне літо» (Ніжин, 2019) та «Краю мій: Дитячі вірші, оповідання та казочки» (Ніжин, 2018). 

Любов Карпенко (м. Ічня, Чернігівщина) – авторка талановитої патріотичної, релігійної, крайобразної, любовної лірики, чудових творів для дітей, її перу належать 17 поетичних збірок (зокрема 6 для дітей), а також збірка пісень «Мелодії душі на струнах серця». І хай за яку тему береться поетеса, її рядки завжди випромінюють любов – до коханої людини, до ближніх – дорослих і малих, до України, до Бога, до кожного Божого створіння, – немов на доказ того, що імена в цьому світі даються не просто так. 

До участі у вечорі, приуроченому до ювілею Любові Карпенко, запрошено Михайла Слабошпицького, Станіслава Шевченка, Ганну Арсенич-Баран, Марію Морозенко, Тетяну Чумак, Аллу Дибу, Олену О’Лір та інших. Звучатимуть пісні бардеси Оксани Чайки.


12 листопада, 16:00. Національний музей літератури України, Богдана Хмельницкого, 11


0 коментарів

Залишити коментар

avatar