19 Квітня 2024, 11:01 | Реєстрація | Вхід
/ Макс Кідрук. Доки світло не згасне назавжди. Переяслав - 12 Листопада 2019

Макс Кідрук. Доки світло не згасне назавжди. Переяслав

Категорія: «Події»
Дата: 12 Листопада 2019 (Вівторок)
Час: 13:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Переяслав
Місце: Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Григорія Сковороди
Адреса: вул. Сухомлинського, 30, корпус № 2, ауд. 205
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 662


Письменник Макс Кідрук вирушає в чергову мандрівку країною, аби презентувати новий роман «Доки світло не згасне назавжди». Цьогоріч розмова буде не лише про книгу, а й про спеціально розроблений до неї мобільний додаток.

Вже найближчого вівторка, 12 листопада 2019 року, Макс завітає до Переяслава. Презентація відбудеться о 12:00 у конференц-залі імені Василя Сухомлинського ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Григорія Сковороди» (корпус № 2, ауд. 205, вул. Сухомлинського, 30). Вхід, як завжди, вільний.

Про роман

За словами автора, «Доки світло не згасне назавжди» – це суміш драматичної історії та фантастики. Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Інді навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини.  Щоправда Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим.

Мобільний додаток

Найбільш ефектною частиною додатку буде інтерактивна обкладинка, але найважливішою – додаткові тексти або відгалуження основного сюжету, які описуватимуть другопланових героїв, розкриватимуть невидимі зв’язки, показуватимуть той чи той епізод з абсолютно несподіваного боку. Що це дає? Для читача – глибину, для автора – можливість створити об’ємну історію з купою взаємопов’язаних деталей, складність і продуманість яких обмежується лише його уявою.

Більше про книгу й додаток можна буде дізнатися під час презентації, яка, традиційно, вже вдруге відбудеться у стінах нашого університету у форматі постійно діючого партнерського проекту «Відкритий університет».

Організатор туру – Мистецьке об'єднання «стендаЛь», інформаційний партнер – Територія. Співорганізаторами зустрічі у Переяславі стануть Наукове Товариство Pereiaslav University та Відділ освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності університету, до організації долучається і Бібліотека альма-матер.

12 листопада, 12:00. Наукове Товариство Pereiaslav University, Київська область, м. Переяслав-Хмельницький, вул. Сухомлинського, 30, (2 корпус унівесритету) ауд. 102 а


0 коментарів

Залишити коментар

avatar