29 Березня 2024, 01:35 | Реєстрація | Вхід
/ «Танець недоумка» Ілларіона Павлюка у Вінниці - 17 Жовтня 2019

«Танець недоумка» Ілларіона Павлюка у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 17 Жовтня 2019 (Четвер)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 730


Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію нового фантастичного роману Ілларіона Павлюка «Танець недоумка». Захід відбудеться 17 жовтня. Початок – о 18:00. Модератор – Влад Сорд.

Ілларіон Павлюк, автор нуарного детективу «Білий попіл», презентує нову книжку — органічне поєднання наукової фантастики та психологічної прози — роман «Танець недоумка». Книжка вийшла друком нещодавно у «Видавництві Старого Лева». Головний герой роману «Танець недоумка» робить помилку за помилкою. І лише тоді, коли починає це усвідомлювати, настають зміни. Його доля визначена — у героя, можливо, є генетична хвороба, яка пришвидшує його деградацію з кожною хвилиною. Його основна цінність — сім'я. Найбільший страх — за їхнє майбутнє.

Головний герой книжки космічний біолог Гіль, за плечима якого чимало військових операцій, переживає не найкращі часи: безробіття, безгрошів’я, сім’я на межі розлучення, ще й висока ймовірність, що проявиться спадкова генетична хвороба, в якій швидка смерть — це чи не найкращий фінал. І ось неочікувано з’являється пропозиція роботи, яка, здавалося б, вирішує всі проблеми одночасно: наукова експедиція на далеку планету. Хороші гроші, медична страховка, мінімальні ризики. Чи виявиться рішення летіти, до якого підштовхує страх, правильним? І чи такі вже мінімальні ризики на далекій і химерній планеті Іш-Чель?

Ілларіон Павлюк — журналіст і теледокументаліст, автор низки гучних документальних стрічок. Починав телевізійний шлях у новинах як репортер-міжнародник — спеціалізувався на арабо-ізраїльському конфлікті. Останні десять років працює над виробництвом телевізійних програм, ігрових серіалів і документальних фільмів як продюсер та сценарист. 2015-го брав участь у війні на Cході у складі добровольчого батальйону. Автор романів «Білий попіл» і «Танець недоумка».




0 коментарів

Залишити коментар

avatar