27 Квітня 2024, 02:07 | Реєстрація | Вхід
/ Славенка Дракуліч зустрінеться з читачами у Львові - 11 Жовтня 2019

Славенка Дракуліч зустрінеться з читачами у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 11 Жовтня 2019 (П'ятниця)
Час: 18:15
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Центр Шептицького
Адреса: вул. Стрийська, 29А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 671


Славенка Дракуліч, хорватська письменниця та журналістка приїде до Львова, де відкриє Конгрес культури «Перехід 1989» та презентуватиме книжку «Як ми пережили комунізм і навіть сміялись», яка в українському перекладі вийшла у видавництві Yakaboo Publishing. 

Учасниці презентації: 

  • Славенка Дракуліч, хорватська письменниця та журналістка, феміністка, критикиня комунізму. Пише для видань The New York Times Magazine, The Guardian, The New York Review of Books, Süddeutsche Zeitung, The Nation, Frankfurter Allgemeine Zeitung та багатьох інших медіа.
  • Оксана Форостина, авторка передмови до українського видання книжки «Як ми пережили комунізм і навіть сміялись», журналістка, письменниця, співзасновниця видавництва Yakaboo Publishing. 

«Як ми пережили комунізм і навіть сміялись» – одна з найвідоміших книжок авторки, у якій зібрані історії жінок різного віку та професій, які жили у Варшаві, Празі, Софії та Берліні за часів комунізму. Книжка вийшла у 1991 році у Лондоні, за цей час була перекладена багатьма мовами, українською вийшла у перекладі Роксолани Свято у видавництві Yakaboo Publishing у 2019 році. 

Співорганізатори заходу: Інститут стратегії культури, Бібліотека УКУ.

11 жовтня, 18:15. Львів, Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29А


0 коментарів

Залишити коментар

avatar