25 Квітня 2024, 23:50 | Реєстрація | Вхід
/ «В очікуванні відповіді» Євґєнія Марґоліта - 3 Жовтня 2019

«В очікуванні відповіді» Євґєнія Марґоліта

Категорія: «Події»
Дата: 03 Жовтня 2019 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Довженко-Центр
Адреса: вул. Васильківська, 1, музейна крамниця «Довженко-Центру» (ст. м. Голосіївська)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 543


Запрошуємо на зустріч з визначним дослідником радянського кінематографу Євґєнієм Марґолітом, який представить у Києві свою нову книгу «В очікуванні відповіді»

Нове дослідження Євґєнія Марґоліта – це своєрідний путівник ключовими етапами історії кіно, в якому автор ретельно осмислює радянську кінематографічну спадщину.

В статтях, написаних протягом останнього десятиріччя, автор досліджує феномен глядацьких хітів того часу, простежує еволюцію жанрів та образів. Крім того, Марґоліт дає вичерпний зліпок кінематографу періоду «відлиги» та створює живі портрети режисерів. 

Євґєній Марґоліт – російський кінознавець українського походження. Закінчив філологічний факультет Луганського педагогічного інституту, аспірантуру Російського державного інституту сценічних мистецтв. Кандидат мистецтвознавства.

Автор книг «Радянське кіномистецтво. Основні етапи становлення і розвитку» (1988), «Из'ятое кино. 1924-1953» (1995, у співавторстві з В. Шмировим) та «Живые і мертвое», «Нотатки до історії радянського кіно 1920-1960-х років». Автор текстів у журналах «Искусство кино», «Сеанс», «Киноведческие записки» тощо.

3 жовтня, 19:00. Київ, Довженко-Центр, вул. Васильківська, 1, музейна крамниця «Довженко-Центру» (ст. м. Голосіївська). 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar