16 Квітня 2024, 17:18 | Реєстрація | Вхід
/ Міжнародний форум ArtPhotoBook 2019, Київ - 7 Вересня 2019

Міжнародний форум ArtPhotoBook 2019, Київ

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 07 Вересня 2019 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Будинок актора
Адреса: вул. Ярославів Вал, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 987


Міжнародний форум ArtPhotoBook 2019 є відкритим некомерційним заходом, що ставить за мету привернення уваги до здобутків та проблем сучасної візуальної (насамперед — фотографічної) книги в Україні та світі, аналіз трендів та можливостей, знайомство із новинками, сприяння творцям фотокниг у продажу та презентації їхніх видань, налагодження фахових зв’язків, підтримки реалізації нових проектів у зазначеній галузі тощо.

Організатори бачать фотокнигою будь-яке видання, основним носієм художнього меседжу якого є фотографічне зображення. Все, що відповідає цьому простому критерію, є бажаним на форумі. Жодних цензурних застережень, жодних вимог до обсягу накладу. Реалізовані проекти та макети майбутніх видань. Класичні і експериментальні книги, зіни, макети. Автори (фотографи), упорядники, видавці, книжкові онлайн та оффлайн магазини — будемо раді прийняти всіх.

Форум складатиметься з експозиції фотокниг (вже випущених друком або існуючих в макетах) та лекційного майданчика. Відвідувачі та учасники матимуть можливість ознайомитись з фотокнигами та придбати їх, відвідати лекції та майстер-класи, поспілкуватися з усіма причетними до процесу створення фотокниги.

Всі учасники ArtPhotoBook 2019 будуть без додаткової оплати представленими у каталозі, який може придбати на форумі кожен бажаючий.

Вхід для всіх відвідувачів є безкоштовним. Учасники експозиції відповідно до форми своєї участі сплачують організаційний внесок, що йде на покриття видатків на оренду приміщення та обладнання.


Щоб взяти участь у ArtPhotoBook 2019, достатньо заповнити електронну анкету за посиланням https://forms.gle/BmzLCbw4tTR3BuUz9 зробити організаційний внесок та дотримуватися технічного регламенту.

Передбачено такі варіанти участі у форумі:

  • СТАНДАРТНИЙ — місце на столі шириною 0.8 м + стільці (дозволяється використання кількох місць, застосування власних стендів поза столами має бути обов´язково узгоджено з організаторами)
  • VIP – окремий стіл на посилено освітленій сцені + стільці. Дозволяється заміна стандартного столу власним стендом учасника (за умови відповідності розмірам приміщення). Дозволяється розміщення банеру.
  • ЗАОЧНА УЧАСТЬ — присутність Вашого видання на загальному столі.
  • ПРЕЗЕНТАЦІЯ ваших видань  - надається 30 хвилин, мала сцена у фойє Будинку Актора, екран, проектор, включення до тексту програми форуму, анонс у наших медіа-ресурсах.
Форум відбудеться у центрі Києва за адресою: вул. Ярославів Вал, 7, Будинок актора (метро «Золоті ворота») Дата проведення: субота, 7 вересня 2019 р. Час роботи: 11:00—20:00.

Контакти: forum@artphotobook.org, facebook.com/artphotobookforum/, artphotobook.org


0 коментарів

Залишити коментар

avatar