29 Березня 2024, 09:03 | Реєстрація | Вхід
/ Ювілейний вечір до 70-ліття Василя Овсієнка - 8 Квітня 2019

Ювілейний вечір до 70-ліття Василя Овсієнка

Категорія: «Події»
Дата: 08 Квітня 2019 (Понеділок)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Будинок Актора
Адреса: вул. Ярославів вал, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 701


З нагоди 70-ліття Василя Овсієнка Український інститут національної пам’яті спільно з Видавництво «Кліо», науковим товариством імені Сергія Подолинського, Товариством політв’язнів і репресованих України та Музеєм шістдесятництва запрошують усіх на ювілейний вечір «Життя як покута».

У кожної епохи є свої літописці. Одним із найяскравіших і найретельніших літописців українського дисидентського руху є політв’язень і дисидент, особливо небезпечний для радянської влади «злочинець-рецидивіст», а разом з тим — правозахисник, філолог і публіцист, невтомний відкривач «білих плям історії» Василь Овсієнко.

У заході візьмуть участь представники центральних органів влади, відомі історики, дисиденти, громадські активісти, серед яких Володимир В’ятрович, Вахтанг Кіпіані, Мирослав Маринович, Раїса Руденко, Євген Захаров, Олесь Шевченко та інші.

Також прозвучать пісні та віншування у виконанні фольклорного дитячого театру «Дай Боже», ансамблю української музики «Дніпро», Віталія Свирида, Олени Голуб, Тарас Компаніченко та Оксана Муха.

У фойє буде розгорнута виставка книг Василя Овсієнка і про нього.

8 квітня, 17:00. Київ, Будинок Актора, вул. Ярославів вал, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar