19 Березня 2024, 05:27 | Реєстрація | Вхід
/ «Жери землю» Олександри Гонтар | Кропивницький - 31 Серпня 2019

«Жери землю» Олександри Гонтар | Кропивницький

Категорія: «Події»
Дата: 31 Серпня 2019 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Кропивницький
Місце: Креативний IT-простір KOWO
Адреса: провулок Василівський, 10 (5-й поверх)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 613


Поки про неї говорять класики у столиці й шанувальники розкуповують свіжі книжки, але своє перше місто для презентації, яке обрала Олександра Гонтар, — рідне! Кропивницький, зустрічай! Цього разу це не пов'язано х її журналістською діяльністю чи співпрацею з Телебачення Торонто.

Нехай Сашина тендітність вас не розслабляє і не заспокоює, вона представить свою першу, але неабияку, збірку поезій, що має незвичну для вишуканого вуха назву — «Жери землю» (Люта справа, 2019).

Ще донедавна говорити те і так, що і як говорить Олександра Гонтар, навіть в андеграунді наважувалися тільки чоловіки. Отже, якщо це і є жіноча поезія, то андеграундна і нова, а суть її в тому, що поетеса своєю сміливістю, свободою, прямотою більше нічим не відрізняється від поета, окрім власне статі. Цю свіжозавойовану жіночу рівність можна тільки вітати, з часом усі до неї звикнуть, але поки що вона епатує, шокує, провокує, інтригує, збуджує, захоплює, тобто робить поезію набагато яскравішою й цікавішою. Витонченим помахом свого поетичного скальпеля вона віртуозно розпанахує трупи кохань і, здається, не гребує вівісекцією. 

Увага! У книзі є ненормативна лексика. Бажане вікове обмеження — 18+.
Буде зовсім не нудно! От побачите.

Місце зустрічі: Креативний IT-простір KOWO
м. Кропивницький, провулок Василівський, 10 (5-й поверх)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar