19 Березня 2024, 05:51 | Реєстрація | Вхід
/ 31 серпня: Творчий вечір Юлії Кісіної в Києві - 31 Серпня 2019

31 серпня: Творчий вечір Юлії Кісіної в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 31 Серпня 2019 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Книголенд»
Адреса: Контрактова площа, 2/1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 560


31 серпня о 18:00 у книгарні «Книголенд» на Контрактовій площі, 2/1, письменниця та художниця, яка останні майже 30 років прожила в Німеччині та стала лауреаткою кількох національних німецьких премій, Юлія Кісіна проведе творчу зустріч з українськими читачами.

Формат вечора – художні читання та обговорення двох романів Кісіної, що були видані українською – «Елефантіна» та «Весна на місяці».

Перший роман «Елефантіна» розповідає про Москву вісімдесятих — безпардонну, просякнуту столичним гонором, байдужу та огидно виховану. Місто без правил, у якому для юних провінціалів існує лиш одне правило: вистояти. Щойно помер Брежнєв, іще триває Афганська війна, а героїня опиняється в самісінькій гущавині літературної тусовки, де нетверезо клубочаться майбутні класики концептуалізму й пост¬модернізму російського розливу. Серед цих «учителів цинізму», в ностальгійному Задзеркаллі, героїня знаходить кохання, а з ним — і пронизливу гостроту по¬гляду.

Другий роман «Весна на Miсяцi» - це віртуозно створений роман про юність і становлення. Неймовірні історії про тигрів, французьких акторів, черниць, слідчих КДБ, анатомічний театр і спіритичні сеанси переплітаються розповідями про перші поривами любові. Тут описані темні сторони дитинства. Книгу можна читати на одному диханні, а можна повільно смакувати. Весна на Місяці – це розповідь про місто, яке постійно руйнується, зазнає змін, перебудовується та завжди знаходиться в русі.

На зустрічі кожен охочий зможе поставити питання авторці та обговорити найбільш гострі питання, що підіймаються в обох романах. 


31 серпня, 18:00. м. Київ, Контрактова площа, 2/1. Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar