19 Березня 2024, 08:26 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція Гжегожа Янковича "Література у в'язниці", Львів - 30 Серпня 2019

Лекція Гжегожа Янковича "Література у в'язниці", Львів

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 30 Серпня 2019 (П'ятниця)
Час: 13:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Інститут стратегії культури
Адреса: пл. А. Міцкевича 6/7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 586


Інститут стратегії культури в партнерстві із Strefa Kultury Wrocław та Krakowskie Biuro Festiwalowe запрошують дізнатись про незвичайний літературний проект, що відбувався у місцях позбавлення волі. 

Майже два роки Краківське Бюро Фестивалів (Krakowskie Biuro Festiwalowe) у рамках проекту "Школа Читання" організовує майстер-класи для осіб, які перебувають під вартою. Мета таких зустрічей - говорити про світ, використовуючи мову літератури; застосувати літературу як форму соціальної реабілітації. Як організувати таку програму? Яким умовам повинна відповідати інституція, що ставить собі за мету працювати у місцях позбавлення волі? Які формальні кроки потрібно зробити? Як сформувати список літератури, щоб він був цікавим для аудиторії? 

Лектор: Гжегож Янкович (Krakowskie Biuro Festiwalowe) – програмний директор Фестивалю Конрада у Кракові, представник відділу літератури у Krakowskie Biuro Festiwalowe. Співробітник Центру перспективних досліджень гуманітарних наук Ягеллонського університету. Директор літературних програм Фонду часопису Tygodnik Powszechny, член Програмної ради Фестивалю Kopernik, член програмної ради Центру сучасного мистецтва Zamek Ujazdowski у Варшаві.
Робоча мова заходу - англійська.

Подія організована у рамках україно-польського проекту підвищення кваліфікації менеджерів культури LWOWRO. 

30 серпня о 14:00. Львів, Інститут стратегії культури, пл. А. Міцкевича 6/7.
Вхід вільний, за реєстрацією http://bit.ly/lwowroliterature


0 коментарів

Залишити коментар

avatar