19 Березня 2024, 11:25 | Реєстрація | Вхід
/ «Варта у Грі. Артефакти Праги» Наталії Мотолінець - 28 Серпня 2019

«Варта у Грі. Артефакти Праги» Наталії Мотолінець

Категорія: «Події»
Дата: 28 Серпня 2019 (Середа)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 535


Книгарня «Є» та видавництво «АССА» запрошують на презентацію книжки Наталії Мотолінець «Варта у Грі. Артефакти Праги» за участю авторки. Захід відбудеться 28 серпня. Початок – о 18:30. Модератор – Богдан Кирста.

«Варта у Грі. Артефакти Праги» — знахідка для поціновувачів міського фентезі.

Гра у Львові закінчилася — темна чаклунка Варта Тарновецька врятувала життя новому знайомому, дізналася найбільшу таємницю свого минулого і принагідно долучилася до перевороту в магічному правлінні. Отож, сповнені ентузіазму, Варта зі Златаном прибувають до Праги, щоби офіційно заступити на посади Вартових Центральноєвропейського конгломерату. У незнайомому місті Варті потрібно пізнати все наново: кому вірити, а кого остерігатися? Яка темрява ховається за посмішкою Златана? А головне – чи вдасться дійти до кінця і заплатити ціну перемоги, не зруйнувавши себе?

Наталія Матолінець — письменниця, журналістка, лауреатка літературної премії ім. Богдана-Ігоря Антонича «Привітання життя» (2007), учасниця та фіналістка конкурсів фантастичних оповідань від об'єднання «Зоряна Фортеця». У 2017 році стала володаркою ІІ премії конкурсу «Коронація слова-2017» у номінації «Романи» за твір «Гессі». Перша книга про чаклунку Варту — роман «Варта у Грі» — здобув спецвідзнаку конкурсу «Крилатий лев-2017» за новаторський пошук у жанрі міського фентезі, диплом конкурсу «Львівські перехрестя» та відзнаку порталу «БараБука» в номінації «Дебют року в прозі-2018».


28 серпня, 18:30. Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх


0 коментарів

Залишити коментар

avatar