20 Квітня 2024, 03:34 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація нової книжки серії «Коти-вояки» | Франківськ - 7 Березня 2019

Презентація нової книжки серії «Коти-вояки» | Франківськ

Категорія: «Події»
Дата: 07 Березня 2019 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх.
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 707


Книгарня «Є» та видавництво «АССА» запрошують на презентацію нової книжки серії «Коти-вояки» та зустріч із перекладачами Остапом Українцем та Катериною Дудкою. Захід відбудеться 7 березня. Початок – о 18:00.

Третя книга другого циклу «Нове пророцтво» серії світового бестселера «Коти-вояки». Повернувшись до лісу, обрані коти мають переконати Клани об’єднатись і вирушити на пошуки нової домівки. Але як це зробити, якщо ніхто не знає, куди саме треба йти і що чекає попереду? Хіба повірять досвідчені провідники словам юних котів і борсучихи? Небезпека вже зовсім поруч, і у знесилених, голодних Кланів обмаль часу. А Зореклан чомусь мовчить і не дає їм більше жодного знаку…!  

«Коти-вояки» (англ. Warriors) – серія пригодницьких романів-фентезі для дітей та підлітків. Створена в 2001 р. британськими письменницями під загальним псевдонімом Ерін ГантерОригінальна серія складається з майже 40 книг. Серія розділена на п’ять циклів, в кожному з яких по шість книг, плюс окремі книги-путівники та комікси в стилі «манга». Книжки серії видаються в Англії, США, Німеччині, Франції, Іспанії, Італії, Польщі, Чехії, Росії, Японії, Китаї… – понад 30 000 000 читачів й фанів у всьому світі!


6 березня, 18:00. Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar