19 Квітня 2024, 12:33 | Реєстрація | Вхід
/ Фестиваль прозових видань «Dnipro-Book-Fest-2019» - 7 Червня 2019

Фестиваль прозових видань «Dnipro-Book-Fest-2019»

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 07 Червня 2019 (П'ятниця)
Час: 11:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Дніпро
Місце: Дніпропетровська Центральна міська бібліотека
Адреса: вул. Воскресенська, 23
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 923


З 15 грудня 2018 року по 31 березня 2019 року проводився Всеукраїнський літературний конкурс прозових україномовних видань «Dnipro-Book-Fest-2019».

Ініціатором та організатором конкурсу є благодійна організація «Благодійний Фонд «Ukrainian Modern Art Lab»» (Україна, м. Дніпро) та Дніпровська Центральна міська бібліотека.

Метою Конкурсу є популяризація сучасних українських авторів та прозових україномовних видань у м. Дніпро, презентація авторської концепції сучасних українських письменників та дизайнерів книжкових обкладинок, залучення населення до читання українських книг, знайомство авторів України з містом Дніпро.

Конкурсанти змагалися в чотирьох номінаціях: дитяча література (проза), прозові твори (романи, повісті), книга-переклад творів світової літератури українською (проза), кращий дизайн книжкової обкладинки.

У конкурсі взяли участь 94 автора з 31 міста України. На конкурс також надійшли книги з Словаччини та Італії. Фонд Центральної бібліотеки м.Дніпро поповнився романами, повістями, перекладами, дитячими книжками різної тематики у кількості понад 100 примірників. Для оцінки надісланих на конкурс робіт було створено журі, до складу якого увійшли літературні критики, письменники, журналісти, діячі мистецтв, представники організаторів конкурсу та громадських організацій України. Наразі підведені підсумки конкурсу.

Всі автори, які взяли участь у конкурсі, запрошені на Всеукраїнський фестиваль прозових україномовних видань «Dnipro-Book-Fest-2019», який буде проходити 7-8 червня 2019 року у Центральній міській бібліотеці м.Дніпро (вул. Воскресенська, 23).

Фестиваль проводиться Дніпровською Центральною міською бібліотекою та благодійною організацією «Благодійний Фонд «Ukrainian Modern Art Lab»» м.Дніпро.

У програмі фестивалю: церемонія нагородження переможців та дипломантів конкурсу «DNIPRO-BOOK-FEST», «круглий стіл», творчі зустрічі з письменниками-учасниками конкурсу, автограф-сесії.

Сторінка конкурсу у facebook: Dnipro Book Fest
Cторінка конкурсу на сайті Дніпровської Центральної міської бібліотеки: http://library.dp.ua/projects.php?id=65

Координатори проекту:
Ольга Рєпіна – голова журі конкурсу, письменник, арт-критик, журналіст, e-mail: dniprobookfest@gmail.com
Наталія Шелест –  заступник директора Дніпровської Центральної міської бібліотеки, тел.: 0567450557, e-mail: library.dp.ua@gmail.com
Віталій Кучеренко – завідувач сектором відділу соціокультурної діяльності  Дніпровської Центральної міської бібліотеки, тел.: 056 7403876


0 коментарів

Залишити коментар

avatar