28 Березня 2024, 21:41 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книг про Марлен Дітріх і Коко Шанель - 6 Березня 2019

Презентація книг про Марлен Дітріх і Коко Шанель

Категорія: «Події»
Дата: 06 Березня 2019 (Середа)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Дніпро
Місце: Дніпровська Центральна міська бібліотека
Адреса: вул. Воскресенська, 23, лекційна зала, 3-й поверх.
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 634


До Міжнародного жіночого дня в рамках проекту «Літературний хаб» в Центральній міській бібліотеці відбудеться презентація книг від харківського видавництва Фабула про життя і творчість двох всесвітньо відомих жінок: «Коко Шанель» від французського арт-критика Анрі Геделя і «Життя Марлен Дітріх» від Марії Ріви, дочки харизматичної зірки. Про що книги:

«Коко Шанель». 2019 р. Один із найбільш відомих арт-критиків Франції — про жінку, яка створила не тільки нечувані моделі одягу, драпіровок, парфумів, прикрас, але й унікальний стиль, що вплинув на кращих дизайнерів XX і XXI століть.

Книга Анрі Гіделя спирається на солідний фактичний матеріал: інтерв’ю із сучасниками, документи, публікації, втім, це не документальна оповідь, а добротний роман про Габрієль Шанель, ту саму «Коко», чий вік практично нікому не відомий…

«Життя Марлен Дітріх» (у 2-х томах). 2019 р. Спогади Марії Ріва, дочки харизматичної зірки сцени та екрана Марлен Дітріх, шокували шанувальників актриси, чию славу протягом десятиліть підтримували не тільки її ролі в кіно, але також їдка дотепність, фантастична амбітність, неймовірна енергія та ореол бісексуальної містики. Велика Марлен оживає на цих сторінках у всіх своїх втіленнях: музи, матері, дружини, коханки, еталона голлівудської зірки, творця нових уявлень про красу та жіночність.

Марія Ріва написала абсолютно чесну книгу, глибоку і багатопланову, насичену унікальними подробицями голлівудського життя, нічого не приховуючи і не прикрашаючи. Саме завдяки цьому «Життя Марлен Дітріх» вважається одним із кращих життєписів, що побачили світ наприкінці ХХ століття.
 

Дата: 6 березня (середа). Час: 17:30. Ведуча: Ольга Рєпіна
Адреса: вул. Воскресенська, 23, лекційна зала, 3-й поверх. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar