19 Квітня 2024, 01:22 | Реєстрація | Вхід
/ Дискусія довкола «Розбудови миру» Джона Ледерака - 4 Червня 2019

Дискусія довкола «Розбудови миру» Джона Ледерака

Категорія: «Події»
Дата: 04 Червня 2019 (Вівторок)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 591


Книгарня «Є» і видавництво «Дух і Літера» запрошують на презентацію-дискусію довкола перекладу книги сучасного класика миротворчості Дж. П. Ледерака, яка яка відбудеться 4 червня. Початок – о 17:30.

Чи можливий діалог із ворогом? Чи реальне стійке примирення, коли антагоністи живуть по сусідству? Що буде з миротворчістю, якщо світовий бюджет на розбудову миру становить менше 1 % від продажу зброї по всьому світу? Відповіді на ці та інші намагатимуться віднайти Тетяна Калиниченко та Лідія Лозова - редакторки книги, менеджерки проектів і співзасновниці "Діалогу в дії", філософ, богослов Олександр Філоненко й медіатор Альона Копіна.

«Розбудова миру» — основоположна праця Дж. П. Ледерака у сфері розв’язання конфліктів та миробудівництва. Автор роз’яснює, чому важливо виходити за межі «традиційної» дипломатії, яка зазвичай покладається на топ-лідерів та діє у короткостроковій перспективі, й переходити до багаторівневого підходу, що наголошує на множинності миротворницьких ролей, довгострокових перспективах та потребі створювати інфраструктуру, яка посилює ресурси всередині суспільства й підвищує ефективність впливів іззовні.


4 червня, 17:30. Книгарня «Є», Харків, вул. Сумська, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar