19 Квітня 2024, 06:28 | Реєстрація | Вхід
/ V Книжковий фестиваль Kharkiv BookFest 2019 - 2 Червня 2019

V Книжковий фестиваль Kharkiv BookFest 2019

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 02 Червня 2019 (Неділя)
Час: 11:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1267


«Книжковий Арсенал» у столиці, «Форум видавців» у Львові… тепер і Kharkiv BookFest – на Сході України!

З 27 травня по 2 червня в Харкові пройде V Книжковий фестиваль Kharkiv BookFest, який задуманий як серія відкритих для публіки подій, об’єднаних книжковою ідеєю. Головні завдання фестивалю: популяризація читання, розвиток української літератури та видавничої індустрії.

Kharkiv BookFest порадує харків’ян і гостей міста насиченою програмою: зустрічами з письменниками, презентаціями книжкових новинок, виставкамии ілюстрацій і фотографій, майстер-класи, літературний квест, книжково-кулінарний марафон, ігри, конкурси та, звичайно, масштабна книжкова ярмарка-розпродаж на центральній алеї Саду імені Т. Г. Шевченка.


Ювілейний 5-й книжковий фестиваль Kharkiv Book Fest відкриється 27 травня. У день відкриття відбудуться дві події. На вас чекає зустріч із американським поетом, істориком Біллом Артрейлом у рамках презентації його книги "Про Україну очима американця", після цього пропонуємо вашій увазі перегляд фільму "Іван Мазепа. Призначаю тебе зрадником" за участі творця фільму Ігоря Піддубного

28 травня о 18:30 в рамках книжкового фестивалю Kharkiv BookFest на вас чекає зустріч із Майстром відомого бренду Bob Basset - лекція "Майстерня Bob Basset" та презентація каталога з виставки "Предмети". На зустрічі у книгарні Bob Basset презентує каталог виставки "Предмети". Це проект двох митців - Гамлета Зіньківського та Bob Basset, який був представлений восени у ЄрміловЦентрі (Харків), а потім взимку у галереї ArtJump (Полтава). 

29 травня в рамках книжкового фестивалю Kharkiv BookFest відбудеться презентація книжки Тетяни Трофименко "Окололітературне: усе, що ви хотіли знати про сучасну українську літературу”.

30 травня о 18:30 в рамках книжкового фестивалю Kharkiv BookFest відбудеться презентація книжки одної з найвідоміших майстринь українського фентезі – Дари Корній «Місяцівна». 

ДЕНЬ У САДУ - кульмінація книжкового фестивалю Kharkiv Book Fest. Це великий яскравий ярмарок, на якому кожен знайде для себе книги за смаком та гаманцем: більше ніж 5000 найменувань літератури для дітей, підлітків та дорослих за ціною від 5 гривень. А ще розваги, майстер-класи та концерт просто неба! Вхід вільний!

Організатор фестивалю Kharkiv BookFest – Група компаній «Фактор». Фестиваль проходить під патронатом Харківського міського голови та за підтримки Харківської міської ради.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar