29 Березня 2024, 15:47 | Реєстрація | Вхід
/ «Дівчина, яку ми вбили» Поліни Кулакової | Харків - 29 Травня 2019

«Дівчина, яку ми вбили» Поліни Кулакової | Харків

Категорія: «Події»
Дата: 29 Травня 2019 (Середа)
Час: 16:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 534


Книгарня «Є» запрошує на презентацію нової книги Поліни Кулакової «Дівчина, яку ми вбили», що відбудеться 29 травня. Початок – о 17:30.

Поліна Кулакова — молода прикарпатська письменниця, яка працює в жанрі детективного трилера та горору. Життя авторки розділене навпіл: з одного боку літературна творчість, з іншого — управлінська діяльність у комерційний сфері. Її дебютний роман «Я пам’ятатиму твоє обличчя» вийшов друком 2014 року й одразу став упізнаваним книжковим «обличчям» в сучасній українській літературі. Наступна книга «Корсо» була номінована на премію «ЛітАкцент-2017» та здобула палку прихильність читачів. «Дівчина, яку ми вбили» — третій, ще більш приголомшливий роман Поліни Кулакової.

«Дівчина, яку ми вбили» — захопливий психологічний трилер, створений на основі вражаючої реальної історії. 1999 рік, Івано-Франківськ. Їх було п’ятеро хлопців-підлітків — безтурботних, зухвалих, сповнених надій на нове життя. І була вона — красуня Ліда у блакитній літній сукенці, котру жоден з них уже ніколи не забуде. Тому що провина не згорить у вогнищі, як блакитний нейлон… За сімнадцять років після Ліди вони знову зберуться разом, аби поновити шкільну дружбу й пробачити давні кривди. Знову розкладуть багаття. І та мертва дівчина, можливо, теж нічого не забуде. Адже тепер їхня черга стрибати крізь вогонь.


29 травня, 17:30. Книгарня «Є», Харків, вул. Сумська, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar