19 Квітня 2024, 03:55 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація і обговорення книги про життя без страхів - 25 Травня 2019

Презентація і обговорення книги про життя без страхів

Категорія: «Події»
Дата: 25 Травня 2019 (Субота)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Chasopys
Адреса: вул. Льва Толстого, 3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 621


Запрошуємо усіх зацікавлених на презентацію першої книги київського психотерапевта В'ячеслава Халанського «Солнце внутри. Как жить своей жизнью, несмотря на страх». Головне послання книги: ми зможемо подолати страх і витримати тиск тривоги, коли отримаємо контакт зі своїм «Я». «Сонце всередині» – це метафора, яка підкреслює гідність і самоцінність сучасної людини. Вхід вільний. 

Презентація відбудеться 25 травня о 18:00 в Chasopys за участю автора, рецензентів та колег:
  • В'ячеслав ХАЛАНСЬКИЙ - сертифікований психотерапевт екзистенційно-аналітичного напряму, член Спілки Психотерапевтів України (УПС); 
  • Виктория Бабич - к.мед.н, РhD, лікар-психіатр вищої категорії, психотерапевт, медичний психолог;
  • Сильвия Пержу - психотерапевт адлеріанського напряму, член INCAF (міжнародна спільнота інструкторів батьківської майстерності);
  • Олена ВОСТРОВА - психолог, ініціатор і менеджер психосоціальних медіапроектів UA: Українське радіо;
  • Кравчук Світлана - психолог, Інститут соціальної та політичної психології НАПН України;
  • Оксана Мамченкова - редакторка книги «Солнце внутри. Как жить своей жизнью, несмотря на страх», заступниця головного редактора видання MC Today, 10 років досвіду у журналістиці («Корреспондент», «Новое Время», «Українська правда»).


Книга В'ячеслава Халанського в новому ракурсі представляє відповіді на актуальні питання. Як створити і покращити партнерські стосунки між чоловіком і жінкою, між колегами? Як виростити впевнену, щасливу дитину? Як бути успішним у професії? Тривога, вина, злість, страх заважають бути щасливим і реалізованим – як впоратися з цими почуттями? Автор розглядає з точки зору екзистенційного аналізу такі життєві теми, як образа, прощення, відносини, шлюб і розлучення, насилля у родині, співзалежність, емоційний контакт, прив'язаність, зв'язок поколінь, довіра, залежність від гаджетів, емоційне вигорання, психологічну травматизацію у сучасних реаліях тощо. 

Автор об'єднує научну аргументацію й доступний стиль викладення. Книга буде актуальною для спеціалістів допомагаючих професій, батьків. Вона для тих, хто готовий задавати собі питання і шукати відповіді разом з автором. 


25 травня, 18:00. Київ, Часопис/Chasopys, вул. Льва Толстого, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar