25 Квітня 2024, 22:18 | Реєстрація | Вхід
/ Тибетські демони на святі першого дзвоника - 24 Травня 2019

Тибетські демони на святі першого дзвоника

Категорія: «Події»
Дата: 24 Травня 2019 (П'ятниця)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Буква»
Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 3б, 2 поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 566


Презентація збірки оповідань Максима Гаха «Прогулюючись пустелею».

Максим Гах, автор роману «П’ятий парк» і низки оповідань-переможців літературних конкурсів, цього разу написав геть нетипову для нашого літературного ландшафту збірку короткої прози. Тихий, виважений та стилістично відшліфований авторський голос майже ніколи не підвищується до надто гучних регістрів, утім, це не заважає йому вести захопливу оповідь про речі незвичні, химерні й до болю знайомі водночас.

Зовсім різні за сюжетом і концепцією, представлені у збірці оповідання об’єднує завуальоване, нерідко винесене за дужки тексту відчуття екзистенційної тривоги. Воно проступає крізь нашарування життєвих обставин, нагадуючи, що повсякденність – лише декорація, покликана приховати якусь глибинну, основоположну таємницю буття, що готова нам розкритися будь-якої миті. У той час як ми вперто продовжуємо свою подорож пустелею реальності.

Саме це, а також багато інших літературно-альтернативних речей обговорюватимуть письменник, автор книжки «Прогулюючись пустелею», Максим Гах, видавець та письменник Олексій Жупанський, а також письменник, перекладач та дослідник темної літератури Євген Лір.


24 травня, 17:30. Київ, Книгарня «Буква», вул. Богдана Хмельницького, 3б, 2 поверх


0 коментарів

Залишити коментар

avatar