26 Квітня 2024, 16:36 | Реєстрація | Вхід
/ «Літературний ландшафт України. ХХ століття» - 20 Травня 2019

«Літературний ландшафт України. ХХ століття»

Категорія: «Події»
Дата: 20 Травня 2019 (Понеділок)
Час: 17:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Національний музей літератури України
Адреса: вул. Хмельницького, 11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 582


Національний музей літератури України та видавництво «Ярославів Вал» запрошують на презентацію книжки Володимира Панченка «Літературний ландшафт України. ХХ століття (50 "слайдів”)».

«Від Франка до Андруховича» — так могла називатися ця книжка про літературний ландшафт України ХХ століття. Автор пропонує читачам подорож у країну книг, що протягом десятиліть живуть своїм життям, ставши літературною класикою. 50 «слайдів» – це оригінальні, вільні від квазінаукового стилю, інтерпретації знакових художніх творів, полеміка, цікаві – а часом і драматичні – історії, зіперті на нові архівні матеріали, мемуарні сюжети, інтерв’ю з Павлом Загребельним, Іваном Дзюбою, Іваном Драчем, Анатолієм Макаровим, Сергієм Тримбачем… Це унікальне видання адресоване не лише філологічній аудиторії: «слайди» розраховані на активний діалог із кожним, хто має смак до художньої літератури.

До участі запрошені: В’ячеслав Брюховецький, Сергій Тримбач, Любов Голота, Лукаш Скупейко, Наталя Кучер. Ведучий: Михайло Слабошпицький.

20 травня, 17:00. Київ, Національний музей літератури України, вул. Хмельницького, 11


0 коментарів

Залишити коментар

avatar