20 Квітня 2024, 04:38 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція Ірини Сенчук про Вільяма Шекспіра - 24 Квітня 2019

Лекція Ірини Сенчук про Вільяма Шекспіра

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 24 Квітня 2019 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Свободи 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 630


Книгарня «Є» запрошує на лекцію дослідниці англомовної літератури Ірини Сенчук «Вільям Шекспір: «розенкрейцерівська маска», театральний брокер чи геніальний митець?», що відбудеться 24 квітня. Початок – о 18:30.

Чому постає «шекспірівське питання»? Які факти відомі про життя англійського барда і його професійну діяльність? Що спровокувало сумніви щодо авторства Шекспірових творів і чи треба сумніватися? Кого називають серед можливих авторів «шекспірівського канону»? То хто ж він – Вільям Шекспір – маска, за якою приховані таємниці знатних вельмож, театральний брокер, що мав частку у театральному бізнесі, чи геніальний митець, котрий зумів артикулювати ті вічні ідеї людського буття і людської природи, які роблять його твори актуальними в усі часи? Відповіді на ці та інші запитання спробує дати на відкритій лекції літературознавиця Ірина Сенчук.

Ірина Сенчук – кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри світової літератури ЛНУ ім. Івана Франка, літературознавиця, авторка книг «Міфопоетика Вільяма Батлера Єйтса» (монографія) та «Ірландський модернізм к. ХІХ – п.п. ХХ століть: В. Б. Єйтс і Дж. Джойс» (навчальний посібник).


24 квітня, 18:30. Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar