23 Квітня 2024, 23:34 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція Ірини Сенчук про прозу Кадзуо Ішігуро - 27 Листопада 2018

Лекція Ірини Сенчук про прозу Кадзуо Ішігуро

Категорія: «Події»
Дата: 27 Листопада 2018 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 603


Львівська Книгарня «Є» запрошує на лекцію дослідниці англомовної літератури ХХ століття, філологині Ірини Сенчук «Пам’ять як ідентифікаційний конструкт у прозі Кадзуо Ішіґуро». Захід відбудеться 27 листопада. Початок – о 18:30.

У чому самобутність літературного феномену сучасного британського письменника Кадзуо Ішіґуро? До якої літературної традиції – західної чи східної – належить автор? Яку роль відіграють пам’ять і пригадування у конструюванні ідентичності його персонажів? Які наративні стратегії задіює романіст, досліджуючи важливі для нього проблеми недостовірності пам’яті, «ненадійності» спогадів та важкості самопізнання? Відповіді на ці та інші запитання ви знайдете на відкритій лекції літературознавиці Ірини Сенчук.

Ірина Сенчук – кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри світової літератури ЛНУ ім. Івана Франка, літературознавиця, авторка книг «Міфопоетика Вільяма Батлера Єйтса» (монографія) та «Ірландський модернізм к. ХІХ – п.п. ХХ століть: В.Б. Єйтс і Дж. Джойс» (навчальний посібник).


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar