29 Березня 2024, 01:20 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Літа. Кохання» Анатолія Перерви - 19 Квітня 2019

Презентація «Літа. Кохання» Анатолія Перерви

Категорія: «Події»
Дата: 19 Квітня 2019 (П'ятниця)
Час: 17:30
Вартість: 35 грн.
Місто: Харків
Місце: Харківський ЛітМузей
Адреса: вул. Багалія, 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 643


19 квітня у Харкові відбудеться презентація збірки вибраних творів харківського поета, одного з фундаторів музею Анатолія Перерви.

Книжка «Літа. Кохання» присвячена його 70-річчю – поет хотів зробити такий подарунок своїм читачам, але рік тому його не стало. Отже, ЛітМузей вважав своїм обов’язком видати книгу, тому що хорошу поезію хочеться залишити у хороших книгах, щоби з часом за цими книгами уявляли нас, наш час, наші уподобання і смаки – все те, що ми можемо залишити по собі.

Насамперед читачі візьмуть у руки інтерактивний артбук – книжку з якісною поезією та оригінальними ілюстраціями. Кожна ілюстрація-поштівка, створена спеціально до видання ЛітМузейним художником Нікітою Тітовим, – відривна. Ми хотіли в такий спосіб створити додаткову комунікацію: маємо надію, що в кожної з 5000 поштівок буде адресат, який з QR коду на ній дізнається щось нове про автора, про книгу, як вона створювалася.

Презентувати збірку «Літа. Кохання» будуть письменник Сергій Жадан, укладачка збірки Ольга Бондар, директорка музею Ірина Григоренко. Модератор зустрічі – Філіп Дикань.

Вхідний квиток – 35 гривень. Всі зареєстровані відвідувачі отримають книгу в подарунок!

19 квітня, 18:30. Реєстраційна форма. Харків, Харківський ЛітМузей, вул. Багалія, 6


0 коментарів

Залишити коментар

avatar