20 Квітня 2024, 09:29 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція Олександра Котиса і Тетяни Яцечко-Блаженко - 21 Березня 2019

Лекція Олександра Котиса і Тетяни Яцечко-Блаженко

Категорія: «Події»
Дата: 21 Березня 2019 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 591


Книгарня «Є» запрошує всіх охочих на лекцію Олександра Котиса і Тетяни Яцечко-Блаженко «(Не)відомі волиняни: архітектори, театрали, художники та співаки». Захід відбудеться 21 березня. Початок – о 18:00.

Ідея проекту з’явилась в 2016 році й була реалізована у форматі рубрики на сторінках інтернет видання «Хроніки Любарта». За час існування рубрики, авторами публікацій стали Олександр Котис, Тетяна Яцечко-Блаженко та Артур Альошин. Сьогодні в доробку близько сотні біографій волинян, які досягли успіху в тій чи іншій сфері. Географічно проект охоплює території Великої Волині. Героями публікацій стали вихідці з Волині, її мешканці та відомі люди із волинським корінням.

В 2019 році в рамках проекту планується проведення трьох заходів, у форматі публічних лекцій із аудіо- та відео- супроводом. Лектори планують розповісти лучанам та гостям міста про цікавих особистостей, які мають безпосереднє відношення до Волині. На завершення проекту планується поява нових цікавих туристичних маршрутів по Луцьку та Волині, а також друкованих видань для популяризації регіону.

Під час наступної публічної лекції слухачі дізнаються нові імена, пов’язані з Волинню. Тематика заходу цього разу дозволить розповісти про архітекторів, театралів, художників та співаків.


21 березня, 18:30. Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72 43 76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar