25 Квітня 2024, 17:31 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція Олександра Котиса, Тетяни Яцечко-Блаженко - 24 Січня 2019

Лекція Олександра Котиса, Тетяни Яцечко-Блаженко

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 24 Січня 2019 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 668


Книгарня «Є» запрошує всіх охочих на лекцію Олександра Котиса і Тетяни Яцечко-Блаженко «(Не)відомі волиняни: від німого кіно до "Оскарів”». Захід відбудеться 24 січня. Початок – о 18:00.

В рамках проекту «(Не)відомі волиняни» планується проведення трьох заходів у книгарні «Є», у форматі публічних лекцій із аудіо- та відео- супроводом. Лектори планують розповісти лучанам та гостям міста про цікавих особистостей, які мають безпосереднє відношення до Волині.

На першій лекції перед нами привідкриються двері у світ кіномистецтва. Кадр за кадром лектори будуть знайомити з іменами акторів, режисерів, операторів, продюсерів, які відомі в світі кіно й мають волинське коріння. Також зможете дізнатись на твори, яких волинян були зняті відомі фільми. Які існують кінострічки про населені пункти Волині? Хто отримував високі нагороди в кіноіндустрії? Які і де в Луцьку існували кінотеатри, і який мали вигляд.


Олександр Котис – дослідник історії Луцька, редактор видання «Хроніки Любарта», автор проекту «Луцький модернізм».

Тетяна Яцечко-Блаженкодослідниця історії Волині, викладачка факультету історії, політології та національної безпеки СНУ імені Лесі У


Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72 43 76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar