19 Квітня 2024, 13:33 | Реєстрація | Вхід
/ Автограф-сесія Валерія Ананьєва в Музеї книги - 18 Березня 2019

Автограф-сесія Валерія Ананьєва в Музеї книги

Категорія: «Події»
Дата: 18 Березня 2019 (Понеділок)
Час: 20:00
Вартість: за умовами музею
Місто: Київ
Місце: Музей книги і друкарства України
Адреса: вул. Лаврська, 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 609


Запрошуємо на автограф-сесію Валерія Ананьєва — автора книжки «Сліди на дорозі» про війну на Сході України.

«Ти, шановний читачу, відчуєш, як у твоє БМД влучає РПГ, ти будеш намагатися допомогти пораненому товаришу, ти відчуєш атмосферу напруги, знаходячись в оточенні, ти будеш читати справжній лист дівчини своєму коханому на фронт. І для цього тобі потрібна лише книга «Сліди на дорозі» та смартфон. Близько 100 QR кодів розставлені по тексту, дозволять вам поринути у події, описані в книзі. Ви зможете побачити на своєму смартфоні оригінальні відео та фотоматеріали реальних подій, що описані в книзі. Жодної постанови, увесь матеріал був знятий на фронті в 2014 році. Пориньте у життя головного героя з головою, відчуйте книгу своєю душею», — пише Валерій Ананьєв в анотації до книжки.

«Сліди на дорозі» — це гримучий коктейль емоцій, спогадів переживань виплеснутий на папір. Валерій Ананьєв ділиться з вами цілим світом, світом, якого більшість з вас ніколи не бачили і не відчували. Вдалося придумати ідею, як поєднати купу відзнятого матеріалу з написаним світом. За допомогою QR кодів ви зможете побачити більшість подій, які описані в книзі. Ви поринете в цей світ, відчуєте всіма фібрами душі переживання головного героя.

Про автора

«Мене звати Валерій Ананьєв. Мені 24. Я колишній солдат, десантник 25-ї бригади. Близько трьох років свого життя я провів на війні. Я «народився в сорочці». Було чимало ситуацій, після яких все мало закінчитись сумно, але Але я не просто воював. Я знімав. Знімав відео і фото, знімав воєнний побут і бойові дії, своїх побратимів, місцевість, події. За три роки в мене накопичилися гігабайти матеріалів. Деякі з них ви бачили, але більшість відео не бачив ніхто.

Я пустив війну у свою свідомість і вона повністю зруйнувала моє світосприйняття. Шлях виходу з цього стану йшов через роздуми, емоції, важкі спогади, важкі рішення, розуміння того, як я став залежним від війни, розуміння того, що я насправді пережив за ці три роки», — Валерій Ананьев.


Вхід за музейними квитками. Деталі за телефоном (044)2807976 (093)4606327
Подія на Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/2297440100307026/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar