28 Березня 2024, 14:09 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс дитячого читання «Книгоманія» - 15 Березня 2019

Конкурс дитячого читання «Книгоманія»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 15 Березня 2019 (П'ятниця)
Час: 00:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1558


Розшукуються книгомани-суперчитачі в усіх куточках України!
1 лютого стартував 15 Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» для учнів 7 класів.

«Основна ідея «Книгоманії» – популяризація читання. Цей конкурс дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим  талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню. Учасники і переможці конкурсу мають можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях та подискутувати про улюблені книжки. І найголовніше – ми хочемо, щоб кожна прочитана книжка стала для дитини захопливою подорожжю у цікавий та новий світ», – повідомляють організатори Конкурсу.  

Упродовж 3-х місяців учасники читатимуть книжки, розповідатимуть про них, змагаючись з іншими книгоманами і, врешті, здобудуть титул «Суперчитач України». Винагородою за перемогу стане поїздка до Львова на Дитячий форум – фестиваль «Книгоманія», який відбудеться 17-19 травня. На Суперчитачів чекає урочиста Церемонія нагородження, зустрічі з улюбленими авторами та ровесниками-книгоманами, знайомство з історією та культурою Львова – Міста літератури ЮНЕСКО, цікаві пригоди на Дитячому форумі та Фестивалі дитячого читання «Книгоманія».

Також для переможців другого етапу Генеральний партнер Конкурсу ПАТ «КРЕДОБАНК» підготував спеціальний конкурс «Читаємо з Kredobank», переможець якого отримає приз – подорож до Варшави! 

Отже, якщо учень 7-го класу хоче взяти участь в Книгоманії – гайда до найближчої дитячої бібліотеки!

Вперше для учасників Конкурсу та всіх небайдужих до дитячої літератури та промоції дитячого читання у фейсбуці створено окрему відкриту спільноту – Таємне товариство книгоманів. Долучитися до групи можна за посиланням: bit.ly/knyhomania_2019. У цій спільності буде розміщено інформацію про перебіг Книгоманії-2019, цікаві та корисні факти про читання, книжки та авторів, а також відбудуться різноманітні конкурси та голосування.

Більше про Конкурс: http://bookforum.ua/knygomaniya-2019/
Співорганізатори конкурсу: ГО «Форум видавців», ДУ «Український інститут книги».
Генеральний партнер: ПАТ «КРЕДОБАНК»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar