24 Квітня 2024, 02:59 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Андрія Новіка «Останній спадок» - 13 Березня 2019

Презентація книжки Андрія Новіка «Останній спадок»

Категорія: «Події»
Дата: 13 Березня 2019 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 605


Презентація книжки Андрія Новіка «Останній спадок». Спільно з видавництвом «Клуб Сімейного дозвілля». Модераторка — Анна Єкименко-Поліщук. Захід відбудеться 13 березня. Початок – о 18:00.

Дивний дерев’яний куб — дідів спадок студенту Максимові Підгірському. Спадок, який Максим передав своєму викладачеві старослов’янської міфології Далібору Кравцю. Передав і… зникнув назавжди. Далібор знайшов усередині куба зашифроване послання глаголицею. Чоловік не знав, що з тієї миті на нього відкрито смертельне полювання. Дві потужні організації, які роками намагаються знищити одна одну, розпочали запекле змагання. І мета обох — знайти Далібора якомога раніше. Бо лише він має ключ до загадки містичного спадку…

Макс Кідрук: «Динамічний, гостросюжетний, напрочуд інформативний роман. Це книга про пошук артефакту, завдяки якому древні слов’яни впродовж тривалого періоду вважалися однією з наймогутніших етнічних груп Східної Європи. Книга, безперечно, захоплива, але, крім розважити, Андрій Новік намагається пробудити у читача цікавість до маловідомих таємниць і напівзабутих легенд — підкреслюю: саме українських легенд — і, як на мене, йому це вдається...»

13 березня, 18:00. Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72 43 76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar