20 Квітня 2024, 13:57 | Реєстрація | Вхід
/ «Листи до Майстра» Катерини Девдери у Львові - 4 Березня 2019

«Листи до Майстра» Катерини Девдери у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 04 Березня 2019 (Понеділок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Свободи 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 550


Львівська Книгарня «Є» та видавництво Nebo BookLab Publishing запрошують на презентацію поетичної збірки Катерини Девдери «Листи до Майстра». Захід відбудеться 4 березня. Початок – о 18:30.

Говорити до того, кого любиш,– це, можливо, одна з основних людських потреб, не менш важливих, як потреба дихати. Іноді трапляється так, що звернутись безпосередньо (в реальному житті) з тих чи тих причин неможливо – і залишається лише писати довгі листи, ділячись почуттями й думками.

Поетична збірка Катерини Девдери «Листи до Майстра» – це лірична сповідь, монолог, гранично звернений до Іншого. Образ Майстра пов’язаний із європейським середньовіччям, низькою письменників-майстрів, загадковою історією кохання Емілі Дікінсон, але водночас Майстер має одного реального прототипа, який надихає авторку.

І хоч як би сміливо це не звучало, ця збірка є також спробою діалогу із «Зів’ялим листям» Івана Франка, жіночою версією проживання нещасливого кохання через літературу й творчість. І якщо ліричний герой Франка закінчує життя самогубством, то лірична героїня цієї збірки перероджується, пізнає себе і усвідомлює нарешті, що й вона – Майстриня.


4 березня, 18:30. Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar