26 Квітня 2024, 02:32 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс текстів-есе «А4, кулькова ручка» від Карась Галереї - 1 Березня 2019

Конкурс текстів-есе «А4, кулькова ручка» від Карась Галереї

Категорія: «Конкурси»
Дата: 01 Березня 2019 (П'ятниця)
Час: 01:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 2.7
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3558


Карась Галерея оголошує конкурс текстів-есе, присвячений проекту «А4, кулькова ручка» з призовим фондом 9000 гривень! До розгляду приймаються науково-популярні, мистецтвознавчі, аналітичні, дослідницькі, та художні тексти.

Преамбула

Щорічний проект «А4, кулькова ручка» на сьогодні, мабуть, є наймасштабнішим художнім проектом в Україні, що триває вже 13 років, має авторське коло з понад 900 авторів, художників та теоретиків, архітекторів, письменників і поетів, композиторів та кутюр’є. Проект зібрав колекцію рисунків, що нараховує більше 6000 робіт. Проект став своєрідним документом епохи, що віддзеркалює художні процеси сучасності.

Умови участі

У дослідженні може брати участь будь-яка особа, що досягла на момент подачі на конкурс своєї роботи 18 років або отримала письмовий дозвіл батьків.

Обсяг есе не має перевищувати 8000 знаків без пробілів. Есеї приймається в електронному вигляді за адресою — a4.ballpoint@gmail.com з позначкою теми: ЕСЕ НА КОНКУРС

Три найкращі роботи будуть нагороджені грошовими преміями у розмірі:
I місце  — 5000 грн
II місце — 3000 грн
III місце — 1000 грн

Жюрі додатково нагороджуватиме преміями та заохочувальними призами за вдалі тексти.

Надаючи свої тексти, автор усвідомлює та погоджується, що Карась Галерея набуває право публікацій, друку, цитування  в рамках проекту тих есе, які отримали премії та нагороди.

Найкращі з робіт, що отримали премії, будуть опубліковані в каталогах проекту «А4, кулькова ручка», на сторінках у соціальних мережах, сайті проекту та інших інформаційних ресурсах.

Максимально повна інформація за всі роки існування проекту, щодо рисунків, фотографій експозицій, текстів, можна отримати у вільному доступі на сторінці — facebook.com/A4.ballpoint або в Карась Галереї. Прийом текстів триває щоденно без перерви на обід, 24/7.
Остання дата подачі 1 березня 2019 року включно.



5 коментарів

avatar
Шкода. Я ще замалий! Мені 17 р. (((
avatar
На яку тему потрібно писати есе? "науково-популярні, мистецтвознавчі, аналітичні, дослідницькі, та художні тексти", але про що?
avatar
0
3 Маргарита Сергеєва • 20:48, 17 Січня 2019
night man, "...у дослідженні може брати участь будь-яка особа, що досягла на момент подачі на конкурс своєї роботи 18 років або отримала письмовий дозвіл батьків".
avatar
Скільки творів можна присилати від одного конкурсанта?
avatar
Скажіть, будь ласка, підписувати лист просто ЕСЕ НА КОНКУРС і без прізвища учасника?

Залишити коментар

avatar