29 Березня 2024, 01:04 | Реєстрація | Вхід
/ ІІІ дитячий літературний конкурс «ПероДактиль» - 28 Лютого 2019

ІІІ дитячий літературний конкурс «ПероДактиль»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 28 Лютого 2019 (Четвер)
Час: 00:00
Вартість: 120 грн.
Місто: Україна
Рейтинг: 3.5
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 7113


З початком нового навчального року стартував дитячий літературний конкурс «ПероДактиль». Змагання талановитих школярів проводяться втретє і раз від разу помітно набирають обертів. Загалом вже більше 500 юних літераторів з усіх куточків України долучилися до них.


Натхненні успіхом останніх років, організатори «ПероДактиля» цього сезону обіцяють ще більший розмах. Дітям 8-16 років, які відчувають хист до письменництва, пропонують поринути в чарівний світ літератури та створюють безліч можливостей для реалізації їх талантів. Адже «ПероДактиль»  ̶  це не лише змагання, а також творчий майданчик для спілкування школярів між собою та з літературним середовищем. Тож у планах організаторів зустрічі дітлахів з улюбленими письменниками, літературні ігри та майстер-класи. Причому заходи відбуватимуться не лише в столиці та рідному місті «ПероДактиля»  ̶  Білій Церкві, але й також в різних регіонах України.

Власне ж конкурс триватиме до 28 лютого 2019 року. Оцінювати роботи талановитих дітей будуть відомі українські письменники та літературні діячі: Леся Мудрак, Григорій Фалькович, Тетяна Стус, Олег Рибалка, Іван Андрусяк та Галина Ткачук

Переможці, які визначаються в кожній віковій категорії двох номінацій – «Проза» та «Поезія», отримають гроші винагороди та різноманітні призи від партнерів заходу.


Конкурс по суті немає територіальних обмежень (головна умова до конкурсних робіт – вони мають бути написані українською мовою), а відтак у ньому можуть брати участь і діти, які проживають закордоном. Розширення географії «ПероДактиля» – одне із пріоритетних завдань, які ставлять перед собою організатори. 

Втім, нагородження переможців на початку травня вже традиційно відбудеться у Білій Церкві, адже сам тут «ПероДактиль» народився. До того ж, дітям завжди дуже цікаво подорожувати, а організатори – завдяки підтримці Генерального Партнера конкурсу супермаркету «Будмаркет» – надають їм таку можливість, поєднуючи приємну мить нагороди із захоплюючою мандрівкою. 

Терміни проведення 

Збір конкурсних робіт: 10 вересня 2017 – 28 лютого 2019 року
I етап відбору: 1 березня – 31 березня 2019 року 
ІІ етап відбору (фінал): 01 квітня – 30 квітня 2019 року
Публікація на сайті повного списку учасників ІІ етапу: до 30 квітня 2019 року
Оголошення підсумків Конкурсу та нагородження переможців: 11 травня 2019 року

Внесок: 120 грн. якщо автор подає одну Конкурсну роботу та по 100 грн. за кожну наступну.
Посилання на повний текст Умов участіhttp://perodaktyl.com.ua/index.php/pravila

Сайт конкурсу: perodaktyl.com.ua | Сторінка Конкурсу у Facebook: facebook.com/perodakt


7 коментарів

avatar
Добрий день! Якщо у дитини немає сторінок у фейсбуці та інстаграмі, та власної електронної пошти. Чи можу я(як мама)вказати у відповідних полях свої ?
avatar
0
2 Дмитро Бугера • 17:42, 05 Січня 2019
Я вже завеликий! ((( Мені 17 р.
avatar
Якщо я все вірно прочитала, то це не безкоштовно. Там є оргвнесок 120 грн.
avatar
дякуємо за уточнення! зараз оновимо інформацію
avatar
А ще у них на сайті в розділі "правила" зазначено, що роботи приймаються до 28 лютого, а не до 27 січня: "Збір конкурсних робіт: 10 вересня 2017 – 28 лютого 2019 року"
avatar
Терміни зазнали змін, так. Дякуємо, оновлюємо!
avatar
чек не загружає, пише, що великий файл. Що робити? Оплата за участь вже пішла, як бути з чеком? Я його сфотографувала

Залишити коментар

avatar