27 Квітня 2024, 06:22 | Реєстрація | Вхід
/ Вечір-пам’яті Дмитра Малакова з презентацією книги - 23 Лютого 2019

Вечір-пам’яті Дмитра Малакова з презентацією книги

Категорія: «Події»
Дата: 23 Лютого 2019 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Музей історії Києва
Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 618


Запрошуємо на вечір-пам’яті Дмитра Малакова, де відбудеться презентація його останньої книги «Весла і колеса киян Подборських»

Доволі рідкісним серед наукових розвідок і популяризаторських описів є історія вітрильництва й автомобілізму. 

Видання фотоальбому «Весла і колеса киян Подборських» - підбірка світлин з родинного альбому сім'ї Малакових із коментарями, що розповідають про створення київського яхт-клубу та клубу автомобілістів, про братів Івана та Павла Подборських – представників старовинної української шляхти – учасників цих клубів. Читачі побачать перші вітрильники та їх власників, гребні яхти та автомобілі, якими вони були на початку 20-го століття. Саме захопленням братів Подборських новою справою - фотографуванням, ми завдячуємо тому, що маємо можливість відчути неперевершеність унікальних сюжетів і невідомих подій давнини. Та, звичайно, подвижницькій роботі відомого дослідника київської старовини – Дмитра Малакова, автора більш ніж 40 видань. Представить книгу Ірина Магомедівна Малакова – дружина автора і родичка Подборських.

Дмитра Васильовича нещодавно не стало. 
Представляючи цю книгу читачеві, ми віддаємо шану видатному києвознавцю і чудовій людині. Презентація альбому відбудеться в рамках вечора пам’яті, який пройде в Музеї історії міста Києва, наукову частину якого Дмитро Васильович довгий час очолював. 

Під час презентації діятиме книжковий кіоск, де можна буде придбати книги Д.Малакова різних років видання за ціною видавництв.


23 лютого, 16:00. Київ, Музей історії Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar