29 Березня 2024, 14:13 | Реєстрація | Вхід
/ Old Kyiv | Презентація книги «Київ столітньої давнини» - 5 Липня 2018

Old Kyiv | Презентація книги «Київ столітньої давнини»

Категорія: «Події»
Дата: 05 Липня 2018 (Четвер)
Час: 15:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: ЦДАМЛМ України
Адреса: вул. Володимирська, 22А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 916


В «Зеленій» залі Центрального державного архіву-музею літератури та мистецтва відбудеться відкриття виставки «Київські мотиви. Адреси та адресати». З колекцій ЦДАМЛМ України, ВІКЗ, В.Михальчука та Д. Піркла. Представлено незрівнянні у красі аксесуари кінця ХІХ століття з колекції Музею Моди Марини Іванової..

У рамках відкриття відбудеться презентація видання «Київ столітньої давнини» (Видавництво «Мистецтво»), авторами якого є Д. Малаков та А. Прибєга.


Величний Київ – столиця України – має багатовікову історію та вирізняється серед міст Східної Європи своєю неповторною красою. Видання «Київ столітньої давнини» пропонує читачеві цікаву екскурсію у місто початку ХХ століття. Подорож побудована на ретельно підібраній колекції поштівок з краєвидами Києва столітньої давнини та починається із Софіївської площі, веде до схилів Дніпра, спускається на Поділ і знову повертається у Верхнє місто, щоб продовжитись по Володимирській вулиці, прогулятися Хрещатиком, Липками, Печерськом та околицями. Видання адресоване шанувальникам старовини, мандрівникам, гостям Києва, широкому загалові читачів.


5 липня. Початок о 16:00. Вхід вільний. Київ, ЦДАМЛМ України, вул. Володимирська, 22А


0 коментарів

Залишити коментар

avatar