19 Квітня 2024, 05:59 | Реєстрація | Вхід
/ «Гастрономічний код літератури» | Запоріжжя - 15 Лютого 2019

«Гастрономічний код літератури» | Запоріжжя

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 15 Лютого 2019 (П'ятниця)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 625


Книгарня «Є» запрошує на лекцію Дар'ї Москвітіної та Богдана Корнелюка «Колобок, ірландське рагу, смажені зелені помідори: гастрономічний код літератури». Захід відбудеться 15 лютого. Початок — о 18:30.

Чи існує у світі щось, що було б поєднано тісніше, ніж їжа і література? Ми отримуємо однаково сильне задоволення від смачно приготованої страви та від гарно написаного твору… Нові книжки пахнуть ваниллю і корицею, і ми жадібно «проковтуємо» їх, наче тістечка… Письменники-гурмани насичують свої твори смаками і пахощами, приправляючи їх гострими сюжетами і прикрашаючи вишуканим декором з епітетів і метафор… Тож поговорімо про стосунки їжі та літератури, про смакові вподобання письменників, про книжкове меню та про секрети літературної кухні. Запрошуємо всіх скласти з книжок та смаколиків власний рецепт гарного настрою. 



Дар’я Москвітіна – кандидат філологічних наук, літературознавець, доцент кафедри іноземних мов Запорізького державного медичного університету.

Богдан Корнелюк - кандидат філологічних наук, літературознавець, доцент кафедри суспільно-гуманітарних дисциплін Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії.


Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar