23 Квітня 2024, 22:58 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч з Надійкою Гербіш в Книгарні Старого Лева - 12 Лютого 2019

Зустріч з Надійкою Гербіш в Книгарні Старого Лева

Категорія: «Події»
Дата: 12 Лютого 2019 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня Старого Лева. Kyiv Edition
Адреса: вул. Прорізна, 10
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 591


У вівторок, 12 лютого, до київської книгарні-кав’ярні Старого Лева (вул. Прорізна, 10) завітає письменниця Надійка Гербіш. Авторка книжок «Пуанти для Анни», «Мандрівки з Чарівним Атласом: Гринвіч», «Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція» та багатьох інших розповість про особливість спілкування між дітьми та дорослими, а також про те, чому важливо підтримувати дитячі мрії. Початок о 19:00. 

Якби не підтримка бабусі та батьків, маленька Анна, можливо, не потрапила б до оперного театру і не закохалася б у балет. Якби не подаровані пуанти та уроки балерини Людмили, навряд чи б це переросло у щось ще більше. Надійка Гербіш зачіпає важливі теми дитинства – зокрема те, як важить, щоб малечу не обмежували її дитячим світом, а й долучали до дорослого. Першу книжку із серії про мандрівки із Чарівним Атласом письменниця вигадала, подорожуючи з чоловіком та донькою в Італії. А історія книжки бере початок із того, що маленький Лука разом із сестрою Терезкою, розгортають дідусевий атлас і потрапляють в іншу країну… Так починаються грандіозні мандрівки та пізнання великого світу, і дорослі залюбки це підтримують.

«Я вірю в те, що дитина не має жити в якомусь суто дитячому гетто. Бо коли вона стикається з дорослим світом, їй важко там, у неї виникає багато питань, натомість з’являється недовіра до дорослих, які її обманювали й обмежували. Звісно, піврічна дитина не зможе оцінити картину, але будучи в слінгу на мамі вона звикатиме перебувати в різних середовищах, вбирати в себе їхню атмосферу. Що раніше малята почнуть долучатися до дорослого світу загалом і світу мистецтва зокрема, то швидше ми зможемо нашу державу зарухати в потрібному напрямку», – переконана Надійка Гербіш.

Надійка Гербіш – дружина, мама, мандрівниця. Українська письменниця і перекладачка. Авторка низки книжок для дорослих та дітей, серед яких «Теплі історії до кави», «Мене звати Мар’ям», «Одного разу на Різдво», «Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція», «Мандрівки з Чарівним Атласом: Гринвіч», «Пуанти для Анни» та ін.


12 лютого, 19:00. Київ, Книгарня Старого Лева. Kyiv Edition, вул. Прорізна, 10


0 коментарів

Залишити коментар

avatar