20 Квітня 2024, 06:57 | Реєстрація | Вхід
/ «Сонце і Місяць, Сніг і Лід» | Затишні зимові казки - 7 Лютого 2019

«Сонце і Місяць, Сніг і Лід» | Затишні зимові казки

Категорія: «Події»
Дата: 07 Лютого 2019 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня Старого Лева. Kyiv Edition
Адреса: вул. Прорізна, 10
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 699


Поки ми так чекаємо на весну, варто згадати зимові історії, без яких було б важко пережити суворі морози та сірість краєвидів. У четвер, 7 лютого, у київській книгарні-кав’ярні «Видавництва Старого Лева» (вул. Прорізна, 10) будемо говорити про одну з них – книжку Джесіки Дей Джордж «Сонце і Місяць, Сніг і Лід».  Разом із блогеркою Ксенією Сокульською поспілкуємося про цю зимову казку, а також про ті книжки, які нас зігрівають попри будь-яку погоду. Початок о 19:00.

На книжковій зустрічі будемо говорити:

  • про яскравих героїв та зимову магію в книжці «Сонце і Місяць, Сніг і Лід»;
  • про жанр ретелінгу – переказу відомих історій, до якого належить ця книжка;
  • про затишні та улюблені зимові історії. 

«Зима –  ідеальний час, щоби збиратися разом біля вогнища та розповідати одне одному казки. І нехай замість вогнища буде камін/казанець з фондю/свічки з ароматом глиці/чашка какао – старі історії лишаються з нами. Вони можуть вдягтися в інші шати, розширити горизонти, змінити сюжет чи віднайти нових героїв. Але однаково будуть оповідками про чари і пригоди, про хоробрість і кмітливість, про те, як зробити світ правильнішим. "Сонце і Місяць, Сніг і Лід" – ще одна розповідь про сміливу доньку дроворуба, яка не побоялася пройти півсвіту, щоб урятувати коханого. І хоч як би набридла довга зима, вона дарує нам можливість зустрітися в теплому колі та поговорити про ті казки, що роблять холодні вечори затишнішими і цікавішими», – каже Ксенія Сокульська

Ксенія Сокульська – книжкова блогерка, поціновувачка вигаданих світів, активна рецензентка фентезійної літератури, зокрема і підліткової.


7 лютого, 19:00. Київ, Книгарня Старого Лева. Kyiv Edition, вул. Прорізна, 10


0 коментарів

Залишити коментар

avatar