26 Квітня 2024, 02:30 | Реєстрація | Вхід
/ Купатись? Чи не купатись? Лесь Подерв'янський - 1 Лютого 2019

Купатись? Чи не купатись? Лесь Подерв'янський

Категорія: «Події»
Дата: 01 Лютого 2019 (П'ятниця)
Час: 20:00
Вартість: від 200 грн.
Місто: Київ
Місце: Будинок кіно
Адреса: вул. Саксаганского, 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1312


1 лютого в Будинку кіно на вас чекає постановка «Купатися чи не купатися?», в основі котрої – кілька творів, мабуть, найвідомішого та найскандальнішого українського письменника. Ви підете зі спектаклю, повторюючи неперевершені перли Леся Подерв'янського.


Лесь Подерв'янський – ім'я, відоме кожному українцеві. Його гротескні п'єси сповнені ненормативної лексики, суржику та неполіткоректностей.

Лесь Подерв'янський народився у родині художників. Після школи він вирішив піти по стопах родичів, знайшовши на цьому шляху визнання та славу. Він – член Спілки художників України. Його картини можна побачити на різних виставках, у колекціях музеїв і приватних осіб. Але найбільше Лесь Подерв'янський відомий своїми літературними творами. Він почав складати комічні історії ще в армії. З тих пір письменник створив понад півсотні п'єс, серед яких – "Герой нашого часу", "Гамлет, або Феномен датського кацапізмп", "Король Літр", "Діана" та ін.

Тепер автор зібрав найсоковитіші та найсмачніші уривки зі своїх творів, які гармонійно поєдналися у спектаклі «Купатися чи не купатися?». Це постановка про життя та смерть, секс і кохання. Тут знайдеться місце і брутальності, і здоровому глузду, і політичному стьобу, і різним алегоріям.

Приходьте 1 лютого, щоб подивитися оновлену та розширену версію вистави за мотивами творів сучасного класика Леся Подерв'янського!


1 лютого, 19:00. Київ, Будинок кіно, вул. Саксаганского, 6
Квитки від 200 грн.: https://concert.ua/uk/event/les-podervjanskii


0 коментарів

Залишити коментар

avatar