19 Квітня 2024, 08:41 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація концепції фестивалю «Ї» 2019 у Тернополі - 25 Грудня 2018

Презентація концепції фестивалю «Ї» 2019 у Тернополі

Категорія: «Події»
Дата: 25 Грудня 2018 (Вівторок)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 7-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 658


Книгарня «Є» та Мистецький фестиваль «Ї» запрошують на презентацію концепції фестивалю у 2019 році, яка відбудеться 25 грудня за участю авторів проекту Василя Томчишина і Олександра Смика. Початок – о 16:00. Модератор – Юрій Матевощук.

Мистецький фестиваль «Ї» – це трьохденний фестиваль, який є симбіозом літератури, музики, живопису, фотографії та кіномистецтва. Ось уже понад 6 років мистецька подія об’єднує відомих письменників, музикантів, художників, кінорежисерів не лише з усієї України, але й з далекого зарубіжжя. Відтак, протягом 3 днів ти поринеш у багатогранність сучасного українського мистецтва, а також ознайомишся з культурами інших країн. 

На тебе чекають драйвові музичні перформанси, незвичні літературні тандеми, цікаві поетичні читання, захоплюючі презентації книг, лекторії, оригінальні виставки, мистецькі дискусії, книжкові ярмарки та безліч незабутніх емоцій у спільноті поціновувачів мистецтва. 

Свій внесок в розвиток фестивалю уже зробили безліч українських письменників та музикантів, митці з понад 10 країн світу та відвідувачі з різних українських міст. Саме тому Мистецький фестиваль «Ї» зайняв чільне місце серед культурних подій національного масштабу та продовжує вдосконалюватися. Тепер час приєднатися й тобі, бо на фестиваль «Ї» завжди всі своЇ!



0 коментарів

Залишити коментар

avatar