25 Квітня 2024, 19:40 | Реєстрація | Вхід
/ Вечір еротичної поезії «Еротичні нейтрино» у Х.Л.А.М.і - 13 Грудня 2018

Вечір еротичної поезії «Еротичні нейтрино» у Х.Л.А.М.і

Категорія: «Події»
Дата: 13 Грудня 2018 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Х.Л.А.М.
Адреса: вул. Межигірська 23/22
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 852


Все в нашому світі не випадково, такої думки дотримується самобутній поет і письменник Дмитро Захаров. Тому і запрошує вас на поетичний вечір «Еротичні нейтрино», саме 13 грудня. У цей день трапляються чудеса, і що б ви переконалися в цьому самі, Дмитро підготував і дарує вам зустріч - зустріч з вишуканими відтінками і нескінченними світами еротичної поезії.

Як нейтрино, невагома частка, що несе енергію сонця і зірок, здатна проникати через всі види речовини, так і слово поета, долаючи усі простори і часи, підносить нам дари насолоди і несподіваних чуттєвих відкриттів.


Незважаючи на те, що широкому загалу автор мало знайомий, творчість Дмитра Захарова - це відкрита розмова про сенс буття, це яскраві фарби різних стилів, це гаряче серце романтика і ніжність чоловічої гідності. Крізь неповторну риму, вівіреній ритм, вишукану метафору відчувається пензель майстра.

Дмитро сміливо торкається і поетично описує таємні, і від того ще більш важливі, теми чуттєвих насолод, делікатно та з природним тактом торкається до інтимності відносин двох сердець і оспівує їх своїм полум'яним словом, дарує їм імпульс, космічну енергію, різноманітність втілення.

Один із шанувальників творчості Д. Захарова написав у відгуку: «Ви пишите кров'ю та спермою». Запрошуємо вас оцінити, спробувати та насолодитися красою поетичного слова, чесно та сміливо поговорити про чуттєві насолоди, про різноманіття радощів любові.

У четвер, 13 грудня, проза та поетичне слово Дмитра - для вас.

Київ, Художники Літератори Артисти Музиканти (Х.Л.А.М), вул. Межигірська 23/22


0 коментарів

Залишити коментар

avatar