19 Квітня 2024, 21:40 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча неділя: «Нікола Тесла» Ольги Опанасенко в Сумах - 9 Грудня 2018

Дитяча неділя: «Нікола Тесла» Ольги Опанасенко в Сумах

Категорія: «Події»
Дата: 09 Грудня 2018 (Неділя)
Час: 13:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 589


Книгарня «Є» запрошує дітей віком 8-12 років на читання книжки Ольги Опанасенко «Нікола Тесла» (агентство «ІРІО»), знайомство з серією книжок «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей» та майстер-клас зі створення ялинкових прикрас. Захід відбудеться 9 грудня. Початок – о 12:00.

Альберт Енштейн, Нікола Тесла, Блез Паскаль, Вільям Шекспір, Одрі Хепберн, Коко Шанель…Хто вони і чому про них знає увесь світ? У чому секрет їхнього успіху?

Серія «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей» – це унікальний проект. Книги серії написані в захоплюючій і доступній формі, що робить сам процес читання не нудним і корисним. Діти поринають у неймовірні пригоди персонажів та відкривають для себе життя головних героїв – видатних людей усіх часів. Із цих історій дитина дізнається, що завдяки наполегливій праці, вірі у себе та бажанню принести щось корисне у світ, можливо досягти будь-якої мети. 

З’ясуємо з учасниками Дитячої неділі рецепти успішності найвідоміших особистостей: як досягати цілей, не боятися труднощів, ніколи не здаватися та до кінця вірити у свій успіх! Реєстрація за телефоном 066 424 47 68.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar