25 Квітня 2024, 01:32 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Галини Матвєєвої «Майже» - 8 Грудня 2018

Презентація книги Галини Матвєєвої «Майже»

Категорія: «Події»
Дата: 08 Грудня 2018 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: «КМАрт-спейс»
Адреса: вул. Іллінська, 9 (вхід через прохідну НаУКМА на вул. Волоська 8/5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 751


Запрошуємо 8 грудня усіх любителів якісної літератури на презентацію книги харківської письменниці Галини Матвєєвої «Майже». Окрім знайомства з цікавою книгою та самою авторкою, ви зможете насолодитися якісними віршами, прекрасною музикою та душевним спілкуванням з чудовими людьми.

Одного року, у Святвечір я майже зібралася народитися, проте лікарі зарепетували і почали вмовляти мою маму: «Заради Бога, почекайте ще трошки, хоча б до Нового року!». Ми з мамою одночасно зробили брову гачком і відповіли: «Та ви що, подуріли?». Тож в кінці грудня я все ж таки поповнила населення Харкова. Крім цього випадку, я була дуже слухняною. Добре вчилася у школі, писала вірші і твори, на думку вчителів, непогано. Мені було лячно вступати до філологічного факультету Університету, тому я почала вчитися на інженера у Академії міського господарства, а до ХНУ заходила, щоб віддати свої п’єси для студентського театру. Потім народилися діти. Треба було якось серйозніше ставитися до життя, і я пішла працювати інженером. Потім менеджером, дизайнером, шофером, перукарем… 


Якось я передивилась список своїх надбаних професій і вирішила, що прийшов час повертатися до письменства. Принесла у видавництво свої оповідання, їх почитали і спитали про вірші. Принесла вірші. Таким чином у 2013 видавництво КСД надрукувало мою віршовану книжку «Таблиця множення». «Що не так з моєю прозою?» - розмірковувала я і записалася на курс «Письменницької майстерності» від Літосвіти. По закінченню курсу написала свій маленький роман «Почти» і надіслала заявки на публікацію до всіх видавців, відомих мені. «А є у Вас вірші?» - спитали мене у «Віват». Звісно, ціла сторінка https://www.facebook.com/jajembrioszy/. Якщо ви побачите у книгарнях гарненьку «Першу книжку малюка», відповім одразу: «Так, це я написала.» Але мені щастить. Моя надзвичайна подруга Марко Терен переклала «Почти» українською. Тепер завдяки «Мадрид» я пропоную до вашої уваги мій перший роман «Майже».


Дата проведення: 08.12.2018, початок: 15.00.
Адреса: вул. Іллінська, 9 (вхід через прохідну НаУКМА на вул. Волоська 8/5.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar