29 Березня 2024, 08:13 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Василя Тибеля «Бурштин» | Рівне - 7 Грудня 2018

Презентація книжки Василя Тибеля «Бурштин» | Рівне

Категорія: «Події»
Дата: 07 Грудня 2018 (П'ятниця)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 764


Книгарня «Є» та видавництво «Фабула» запрошують презентацію книги Василя Тибеля «Бурштин», що відбудеться 7 грудня за участю автора. Початок – о 18:00. Модераторка – Тетяна Чіхрай.

Коли кажуть «Рівненщина» мають на увазі «Бурштин», коли кажуть «Бурштин» мають на увазі Рівненщину. Тепер ці поняття поєднались. У книзі нашого земляка, письменника Василя Тибеля.

«Бурштин» – історія про життя копачів бурштину на Поліссі – захопливий динамічний бойовик, сюжет якого розгортається на тлі прадавньої демонології, сучасних політичних оборудок та інших наслідків на зразок сумнозвісної золотої лихоманки на Клондайку. Місцеве населення давно вже проміняло звичне життя на полювання за скарбами, всі змалечку стають «старателями», незаконно добувають бурштин, ігноруючи будь-яку владу.


Чому відбувається бурштинова лихоманка на Заході України? Які надприродні сили задіяні у цьому кривавому бізнесі? Та що, окрім наживи, штовхає людей до нелегального видобутку «сонячного каменя»? Що залишиться в остачі, якщо відкинути від цього явища політику та гроші? У книзі «Бурштин» Василь Тибель шукає відповіді на ці та інші питання і доходить неочікуваного висновку.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar